14. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE - Zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna chystá na březen další degustační menu.
Tentokrát jsou tématem tradiční valašské speciality v moderním pojetí šéfkuchaře Pavla Václavíka, snoubené s víny mikulovského vinařství Volařík.
Menu „Čtyři vzpomínky na Valašsko“ bude slavnostně uvedeno při degustačním večeru v pátek 1. března, kdy jej návštěvníci ochutnají v širší variantě doplněné ještě o dva chody. Čtyřchodové menu pak bude v nabídce po celý březen 2013.
Degustační menu „Čtyři vzpomínky na Valašsko“:
- Kyselice s pravými hříbky a knedlíčky z uzeného masa
- Vepřový bok pomalu pečený se zemákovými plátky a jemnou křenovou omáčkou
- Zaječí roláda nadívaná rozinkami s gratinovanou cuketou s brynzou a pohankovým tartarem
- Metyja s povidly sypaná mákem, podávaná s kysanou smetanou
+ vína z Vinařství Volařík Mikulov
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.