Štamgast & Gurmán

Gurmánský měsíc. Čtyři vzpomínky na Valašsko

Gurmánský měsíc. Čtyři vzpomínky na Valašsko

14. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE - Zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna chystá na březen další degustační menu.

Tentokrát jsou tématem tradiční valašské speciality v moderním pojetí šéfkuchaře Pavla Václavíka, snoubené s víny mikulovského vinařství Volařík.

Menu „Čtyři vzpomínky na Valašsko“ bude slavnostně uvedeno při degustačním večeru v pátek 1. března, kdy jej návštěvníci ochutnají v širší variantě doplněné ještě o dva chody. Čtyřchodové menu pak bude v nabídce po celý březen 2013.


Degustační menu „Čtyři vzpomínky na Valašsko“:
-    Kyselice s pravými hříbky a knedlíčky z uzeného masa
-    Vepřový bok pomalu pečený se zemákovými plátky a jemnou křenovou omáčkou
-    Zaječí roláda nadívaná rozinkami s gratinovanou cuketou s brynzou a pohankovým tartarem
-    Metyja s povidly sypaná mákem, podávaná s kysanou smetanou
+ vína z Vinařství Volařík Mikulov

00639-metyja.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz