Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zažijte Magický FAJR - festival ohně a meče!

Zažijte Magický FAJR - festival ohně a meče!

05. 09. 2023 - POPOVICE U UH. HRADIŠTĚ - Připravte se na neobyčejný zážitek plný ohně, tance a dobrodružství! 16. září 2023 se na nádherném místě, v Amfíku Bukovina Popovice u Uherského Hradiště, odehraje jedinečný charitativní FAJR - festival ohně a meče.

Tento festival slibuje návštěvníkům nezapomenutelný den, kdy se přenese do světa dávných příběhů a magie. A co všechno na ně čeká?


Taneční a šermířská vystoupení: Očekávejte dechberoucí tance a šermířské souboje, které vás vtáhnou do světa rytířů a hrdinů.


Dětský program: Pro naše malé návštěvníky máme připraveno mnoho her a soutěží. Ať už se děti budou snažit porazit zlou šamanku nebo se stanou hrdiny dávných příběhů, zaručujeme jim spoustu zábavy.


Ohňový a světelný GALA večer: Den zakončíme ohromujícím ohňovým a světelným GALA večerem. Oheň bude létat vzduchem, a barevná světla prozáří jinak černou noc.


Hudba a zábava: Na festivalu vystoupí skupiny z celé České republiky, které vás dostanou do varu. A aby vám nikdy nechyběla energie, budete mít k dispozici jarmark a drobné občerstvení.


Ale to není vše! Festival FAJR podporuje charitativní projekty, takže se můžete těšit na to, že vaše zábava půjde na dobrou věc.


Nechte se vtáhnout do světa magie, mečů a ohně na FAJR - festivalu ohně a meče. Už teď si označte 16. září 2023 v kalendáři a sledujte aktuální informace na našich webových stránkách fajr.cz a na sociálních sítích IG @fajrfest a FB FAJR - Festival Ohně a Meče.


Foto: Otakar Hofr








Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz