Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kuchařka z rybářské chaty

Kuchařka z rybářské chaty

24. 11. 2023 - ČR - V online nakladatelství Pointa vyšla aktuálně moderní kuchařka pro milovníky ryb a mořských plodů.

Novinka s názvem Kuchařka z rybářské chaty autorky Nataši Richterové nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči.

Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek – chutně, rychle, jednoduše. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň.

Autorka sepsala recepty, které se jí osvědčily. Recepty, podle kterých vaří v rybářské chatě pro jejich partu na pravidelných výpravách do Norska. Připsala i ty trochu náročnější, podle nichž vaří doma. Inspirovala se chutěmi z celého světa. Recepty okořenila příhodami a zajímavostmi z rybolovu a z cest. Důležitou ingrediencí knihy jsou barevné fotografie, které atmosféru Norska, rybolovu a vaření dokreslují.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz