Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Sport, pohyb i správné stravování pro zdravý život

Sport, pohyb i správné stravování pro zdravý život

07. 12. 2023 - ČR - Společnost BILLA se stala novým generálním partnerem Českého olympijského a paralympijského týmu. Podpoří zejména olympijské projekty pro mládež.

Partnerství zahrnuje podporu našich sportovců během olympijských i paralympijských her a dalších soutěží. Hlavním cílem je také znovu oživit zájem dětí a mládeže o sport a povzbudit je ve zdravém stravování.

BILLA působí na českém trhu od roku 1991. Velký důraz klade na prodej čerstvých potravin a také na podporu českých producentů, kteří tvoří 72 % jejího celkového obratu. Stejně tak jsou pro ni důležitá další témata – včetně udržitelnosti s důrazem na společenskou odpovědnost, která jsou společná i pro Český olympijský i paralympijský výbor.

„Jsme velmi nadšení, že můžeme oznámit naše partnerství s Českým olympijským výborem. Vedle toho, že budeme moci podpořit fenomenální sportovce, kteří budou soutěžit v příštích čtyřech letech, se těšíme na spolupráci se školami a místními komunitami při propagaci zdravého životního stylu prostřednictvím fyzické aktivity a zdravé výživy. Náš tým v Bille sdílí odhodlání a vášeň české olympijské komunity a těšíme se na fantastické společné partnerství,“ řekl Liam Casey, generální ředitel společnosti BILLA Česká republika.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz