Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Muž vytáhl z řeky kočárek s dítětem. Vysloužil si pivo na rok zdarma

Muž vytáhl z řeky kočárek s dítětem. Vysloužil si pivo na rok zdarma

05. 01. 2024 - ČR - Ondřej Faldyna ve Slezské Ostravě si všiml ženy v řece, která volala o pomoc. Neváhal a do řeky pro ni skočil. Až když k ženě doplaval, zjistil, že se pokouší vytáhnout z vody kočárek s dítětem. Jemu se to povedlo, na břehu pak dítě oživoval až do příjezdu záchranky. Rodinný pivovar Bernard jeho čin ocenil Bernardovou cenou.

„Pan Faldyna se zachoval statečně a příkladně, ocenění si zaslouží. Poděkování patří i kolemjdoucím, kteří se na záchraně lidských životů podíleli,“ řekl Zdeněk Mikulášek, který cenu za Rodinný pivovar Bernard předával.

Bernardovu cenu představuje symbolické velké zlaté srdce, certifikát a také pivo na rok zdarma, což představuje průměrnou spotřebu piva v ČR v předchozím roce. „Jsem rád, že se podařilo děvčátko oživit a je v pořádku. Ocenění od pivovaru si vážím, a pivo, které jsem k ceně dostal, mě velmi potěšilo, mám ho rád. Dokončujeme rodinný domek, pivo si vychutnáme po kolaudaci,“ těší se Ondřej Faldyna.

Bernardova cena

Pivovar oceňuje Bernardovou cenou osoby i kolektivy nebo organizace za pozitivní, příkladné a obdivuhodné činy. Pivovar v minulosti cenu udělil například za férovou hru ve sportu, za záchranu života nebo jinou nezištnou pomoc druhým, cenu získaly např. i sportovní týmy či nadace. Přehled oceněných a jejich příběhy najdete na webu Rodinného pivovaru Bernard zde: https://www.bernard.cz/cs/nas-svet/bernardova-cena.

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz