Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Savencia Fromage & Dairy je opět jedním z nejlepších zaměstnavatelů

Savencia Fromage & Dairy je opět jedním z nejlepších zaměstnavatelů

22. 01. 2023 - ČR + SK - Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku. Lídr českého i slovenského trhu mlékárenských produktů zaměstnává více než 800 lidí a do jeho portfolia patří oblíbený Pribináček, Lučina, Král Sýrů, Sedlčanský Hermelín, Apetito, Bambino či Liptov.

„Ocenění Top Employer je pro nás povzbuzením v naší práci. Nejvíce si však cením pozitivní zpětné vazby od našich zaměstnanců. Mám radost, že se nám v loňském roce podařilo snížit dobrovolnou fluktuaci o tři procenta, a nadále děláme maximum pro spokojenost našich zaměstnanců,“ říká Zuzana Kossuthová, personální ředitelka Savencia CZ&SK.

Institut Top Employer hodnotí při udělování ocenění také postoj společnosti k inkluzi a přístup k sociálně či zdravotně znevýhodněným skupinám. „V Savencia dáváme příležitost lidem bez ohledu na věk nebo handicapovaným,“ doplňuje Zuzana Kossuthová. Savencia F&D zaměstnává v Česku tři procenta handicapovaných, na Slovensku to je dokonce osm procent, což odráží dlouhodobou snahu společnosti o inkluzivní a otevřené prostředí.

O institutu Top Employers

Institut Top Employers je globální autoritou v uznávání excelentních přístupů při práci s lidmi. Pomáhá urychlit praktiky a dovednosti, které vylepšují svět práce. Skrze certifikační program Institutu Top Employers jsou zapojené společnosti hodnoceny, certifikovány a uznány jako výborný zaměstnavatel. Institut byl založen před více než 30 lety. Za tu dobu bylo certifikováno 2 300 organizací ve 121 zemích. Tyto certifikované společnosti pozitivně ovlivňují životy více než 12 milionu zaměstnanců po celém světě.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz