10. 05. 2024 - ČR - Roadshow je půldenní odborná akce plná přednášek dotýkajících se různých oblastí podnikání v pohostinství.
S touto sérií přednášek přinášejících pohledy na aktuální výzvy a příležitosti, kterým čelí provozovatelé ubytovacích i stravovacích zařízení, každoročně vyjíždíme do jednotlivých regionů. Připravte se na odborná témata, konkrétní návody i řečníky, kteří jsou sami zkušení manažeři a odborníci. Roadshow nejsou jen obyčejné prezentace, jsou to interaktivní setkání, kde se sdílí zkušenosti a vytváří profesní kontakty. Vyberte si jednu ze zastávek našich akcí a buďte daný den našimi hosty. Přijeďte za námi do Prahy, Ostravy nebo Špindlerova Mlýna.
PROGRAM
• 8.00–9.00 hod. – Registrace
• 9.00–9.30 hod. – Report AHR ČRZ aktuálního dění.Václav Stárek, Klára Stárek Zachariášová
• 9.30–10.00 hod. – Hlavní trendywebdesign a e-commerce v roce 2024!
Jaké trendy mohou hotely a restauracena webových stránkách využít, zvýšittak interakci a očekávání dnešníchtechnologicky náročných klientů?Jaromír Pažout, Virtual Zoom
• 10.00–10.20 hod. – Technologiev hotelnictví:Cesta k efektivitě
Automatizace procesů v hotelnictví,průřez světem hotelových technologiía praktické ukázky toho, jak zefektivnit váš provoz. Jan Zavřel, HotelTime Solutions
• 10.20–11.00 hod. – Co můžete využítod našich partnerů? Václav Stárek
• 11.00–11.40 hod. – Coffee break I
• 11.40–12.20 hod. – Gastronomie –chytrý provoz a ziskovost restaurace
Jaká je ekonomika a kvalita výrobního programu v restauračním provozu? Vstupní náklady a jejich kvalita odsurovin po personál je nelehká cesta, ale řešení jsou! Jiří Král, šéfkuchař restaurací Sladovna, Radek Pálka, Gastro poradenství
• 12.20–13.00 hod. – Coffee break II
• 13.00–13.30 hod. – Ceny energiína trhu a výhled na příští obdobíDoporučení optimalizace nákladůna energie.Václav Straka, M&S Fair Agency
• 13.30–14.00 hod. – Změny a novinkyv pracovním právu Kateřina Chlebiková Zemanová, Michaela Nováková, Holub & David advokátní kancelář
• 14.00 hod. – Závěr, Tombola
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.