Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MAKRO rozšiřuje on-linové služby o vietnamštinu

MAKRO rozšiřuje on-linové služby o vietnamštinu

14. 5. 2013 - PRAHA – Velkoobchodní řetězec MAKRO Cash & Carry vychází vstříc vietnamským maloobchodníkům a zprovoznil svou službu m-objednávka v jejich mateřštině. Na celkovém objemu prodejů velkoobchodu se vietnamští zákazníci podílejí 8 %.

M-objednávka je internetový nástroj, jenž slouží k objednávání zboží on-line a jeho následnému dodání rozvážkovou službou MAKRO Distribuce. V současnosti si 54 % všech zákazníků MAKRO Distribuce objednává zboží právě prostřednictvím m-objednávky.


Zákaznická skupina nezávislých maloobchodníků tvoří přibližně třetinu prodejů velkoobchodního řetězce MAKRO, z toho podíl vietnamských zákazníků představuje asi 23 %. Během prvních tří měsíců letošního roku zaznamenal velkoobchod MAKRO ve srovnání s rokem 2012 nárůst prodejů ve skupině vietnamských maloobchodníků o 14 %.


„Během posledních tří let zájem vietnamských zákazníků o služby velkoobchodu MAKRO roste. V rámci zkvalitňování služeb právě pro tuto skupinu zákazníků jsme například rozšířili náš tým o vietnamské kolegy v různých odděleních a zprovoznění služby m-objednávka v jejich rodném jazyce je dalším krokem k jejich spokojeným nákupům u nás,“ říká Romana Nýdrle, ředitelka komunikace společnosti MAKRO Cash & Carry.
M-objednávka je internetový nástroj pro objednávání zboží on-line, který je určen výhradně zákazníkům, kteří využívají rozvážkovou službu MAKRO Distribuce. Zákazníkům tato služba přináší rychlejší a přesnější objednávání zboží, přehled téměř o celém sortimentu MAKRO/METRO, přesnější indikaci cen objednávaného zboží, dále lepší orientaci v tom, co právě je/není skladem na konkrétní prodejně, přehlednou historii jejich on-linových objednávek a další benefity, které obecně internetové nakupování přináší.

Pro zajímavost uvádíme, že překlady textů do vietnamštiny nejsou tak jednoduché, jako například do angličtiny nebo slovenštiny. „Skladba a tvorba výrazů je natolik odlišná od evropských jazyků, že se i jednoduchý dvouslovný výraz typu „Můj účet” dá přeložit šesti různými způsoby,“ popisuje úskalí transformace webových stránek služby m-objednávka Josef Suchánek, e-commerce manager společnosti MAKRO.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz