Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Aukce panenek i Pečení pro děti s UNICEF

Aukce panenek i Pečení pro děti s UNICEF

18. 5. 2013 - ZLÍN - V pondělí 27. května v Kongresovém centru Zlín bude během zahajovací párty 53. Zlín Film Festivalu draženo 5 panenek známých osobností na podporu UNICEF a ve středu 29. května je možno v OC Zlaté jablko na náměstí Míru podpořit UNICEF nákupem sladkých a slaných dobrot za libovolný obnos vhozený do kasičky.

Moderátory aukce budou Dana Morávková a Jan Čenský. Draženo bude 5 panenek známých českých osobností – například od Jana Hřebejka, Jiřiny Jiráskové a Markéty Hrubešové.Vyvolávací cena každé panenky je stanovena na 3000 Kč, což je suma postačující k proočkování 5 dětí proti hlavním dětským smrtelným nemocem.

00745-Aukce_panenek_2012_Zlin_J-Censky_Dana_Moravkova_Tereza_Chlebovska.jpg

Obr. Aukce panenek ve Zlíně v roce 2012, na fotografii Dana Morávková, Tereza Chlebovská - Miss ČR 2012 a Jan Čenský

Výtěžek benefičních aukcí panenek, které jsou pořádány jako součást projektu UNICEF „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“, jsou určeny na podporu očkovacích programů UNICEF, díky kterým se každoročně podaří zachránit před smrtí na dětské smrtelné choroby (spalničky, záškrt, tuberkulóza, černý kašel, tetanus, dětská obrna) více než 3 miliony dětí. 1,5 milionů nejmenších dětí (ve věku do 5 let) však stále ještě každý rok v nejchudších zemích na tyto nemoci umírá.

00745-Aukce_panenek_2012_ze_zahajeni_J-Censky_Dana_Moravkova_Pavla_Gomba_P1070342.jpg

Obr. Aukce panenek v roce 2012, na fotografii moderátoři Jan Čenský, Dana Morávková a ředitelka UNICEF ČR - Pavla Gomba. 

Ve středu 29. května je možno v OC Zlaté jablko na náměstí Míru podpořit UNICEF nákupem sladkých a slaných dobrot.Patronem Pečení je Roman Vojtek, který se jej osobně zúčastní. Akce se koná od 10.00 do vyprodání dobrot (cca do 17.00 hod.).Pečení pro děti má formu veřejné sbírky a spočívá v tom, že pekaři, pekárny, cukrárny, dobrovolní spolupracovníci upečou nějaké sladké nebo slané dobroty (koblihy, koláče, záviny, perníčky, preclíky, apod.) a kolemjdoucí si je mohou zakoupit za libovolný příspěvek vhozený do kasičky. Výtěžek zlínského Pečení bude určen na podporu očkovacích programů UNICEF.

00745-M-Dejdar_patron_Peceni_pro_deti_ve_Zline_2012_P1070330.jpg

Obr. Patronem Pečení pro děti ve Zlíně byl v roce 2012 Martin Dejdar

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz