Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Rybí hody v Galerii Harfa

25. 5. 2013 - PRAHA - Máte-li v oblibě ryby všeho druhu, vypravte se do Galerie Harfa. Na střeše tohoto obchodního centra se budou konat každou poslední sobotu v měsíci až do srpna Rybí hody, na kterých bude možné čerstvé ryby zakoupit, ochutnat rybí pochoutky a přiučit se od odborníků, jak ryby nejlépe zpracovat.

V letním počasí přijde jistě vhod i dobré pivo v podobě 4 točených pivních speciálů a velký výběr speciálního lahvového piva. Příjemnou atmosféru letního grilování navodí hudebním doprovodem kapela Z VRŠKU. První Rybí hody začínají v sobotu 25. května 2013 ve 13 hodin.

Kromě čerstvých ryb budou k zakoupení i ryby čerstvě vyuzené. A komu se nebude chtít připravovat ryby doma, může si je vychutnat přímo na místě díky speciálnímu rybímu menu připraveném restaurací Culinary Aroma. „Na místě budou k dispozici odborníci, kteří příchozím vysvětlí, jak ryby připravit, aby byly co nejchutnější a vynikla jejich jemná chuť. Ryby budou připravovat na grilu, takže se příznivci grilování mohou nechat inspirovat a při nejbližší příležitosti uplatnit získané dovednosti u sebe na zahradě,“ říká Kateřina Nová z Galerie Harfa.

Návštěvníci akce si mohou vychutnat i 4 točené pivní speciály a vybírat z mnoha druhů speciálního lahvového piva. A rozhodně by si neměli nechat ujít pivní tombolu, protože vyhrává každý třetí los.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz