Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MAKRO zrychluje placení

MAKRO zrychluje placení

1. 6. 2013 - Velkoobchodní řetězec MAKRO Cash & Carry ČR zavádí od 1. června 2013 bezkontaktní platby na všech pokladnách a ve všech třinácti obchodech MAKRO v České republice.

Platit lze pomocí platebních karet a mobilních telefonů se speciálními čipy, případně s jiným zařízením s NFC technologií implementovanou např. do hodinek.


„Tato novinka, kdy zákazník nemusí svoji platební katru vkládat do čtecího zařízení, umožní rychlejší a pohodlnější placení,“ říká Romana Nýdrle, ředitelka korporátní komunikace MAKRO.


MAKRO Cash & Carry přijímá běžné platební karty VISA, VISA Elektron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro a V-Pay. Přes 10 % transakcí placených platebními kartami v MAKRO Cash & Carry je pod hranicí 500 Kč vč. DPH, takže zákazník který platí bezkontaktně, nemusí při jejich provádění zadávat PIN. V případě vyšší hodnoty nákupu již zákazník PIN zadá.


„MAKRO Cash & Carry ČR bude první zemí v rámci METRO Cash & Carry International s kompletním zavedením NFC technologie do procesu placení,“  dodává Nýdrle.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz