Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Velké finále Grilmánie

Velké finále Grilmánie

10. 6. 2013 – PRAHA – V neděli 16. června rozžhaví šéfkuchaři gril a pokusí se vyhrát mistrovský titul. Začíná totiž Mistrovství ČR v grilování.

Grilovací mistři se utkají v souboji o nejlepšího šéfkuchaře grilu v ČR. Soutěžní kolo Grilmánie tak slibuje den plný zábavy, inspirace a lahodných vůní a chutí. Návštěvníci mohou pozorovat mistry při práci a mohou načerpat inspiraci přímo u zdroje.

Během dne je přislíben bohatý doprovodný program plný soutěží. Moderátory dne budou Petr Rychlý a Ivan Vodochodský. Pro děti je připravena RC autodráha a mnohé atrakce.

Jedna z oblíbených činností Martina Polačky, známého z pořadu Táta v kuchyni, je i grilování. Návštěvníky seznámí se základy grilování a typickými úskalími, na které si dát pozor. Kromě toho, bude Martin sbírat v průběhu celé Globus Grilmánie inspiraci u soutěžících a podělí se o recepty a zajímavé postřehy.

Hlavním hostem programu bude slovenský oblíbený zpěvák Miro Žbirka. Snad každý zná písně jako Balada o poľných vtákoch nebo Tajný sen.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz