Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Šiklův mlýn zahájí 20. sezonu volbou Farmáře roku, tancem i velkolepým ohňostrojem

Šiklův mlýn zahájí 20. sezonu volbou Farmáře roku, tancem i velkolepým ohňostrojem

24. 6. 2013 – ZVOLE NAD PERNŠTEJNEM – Tuto sobotu 29. června se znovu po roce otevřou pomyslné brány Šiklova mlýna ve Zvoli nad Pernštejnem. Slavnostním zahájením odstartuje nejen nový program, ale i dovolené, dětské tábory a nově i tábory pro seniory.

Tento rok slaví Šiklův mlýn svou 20. sezonu a pro návštěvníky si přichystal obzvláště zajímavý program a různé bonusy a slevy. I tento rok bude prvnímu dni vévodit soutěž o FARMÁŘE ROKU, kde si nejlepší z nejlepších odveze hlavní cenu a to 10.000 Kč.

V sobotu můžete úplně poprvé zhlédnout nová představení tohoto roku. Na dopolední hodiny je vždy načasováno zábavné divadelní představení, po poledni vás čeká překrásná show westernového umění a v odpoledních hodinách zažijeme to pravé dobrodružství u akčního divadla. Večer pak přijde velkolepé slavnostní zahájení 20. sezony. Nebudou chybět pyrotechnici, kaskadéři, ohnivé tanečnice, jezdci na koních v atraktivní show a ohňostroj na závěr. Přijďte s námi přivítat prázdniny na Šiklův mlýn.

štamgast&gurmán_šiklův mlýn zahajuje 20. sezónu

V sobotu v 10:00 hodin dopoledne se na Šiklově mlýně odstartuje 20. sezona. Pro návštěvníky je připraven nový program, který bude třikrát denně probíhat v amfiteátru městečka. Samozřejmě, že nebudou chybět ani ostatní doprovodné aktivity jako prohlídka indiánské vesnice, rýžování zlata, jízda vyhlídkovým Safari vláčkem, svezení na koních, tajemný labyrint, skákací hrady a trampolíny, lukostřelba a mnoho dalšího. Dospělí i děti si mohou zajezdit na čtyrkolkách na naší offroadové dráze nebo si objednat adrenalinovou jízdu v BVP (bojové vozidlo pěchoty), případně se během dne zchladit v akvaparku. Poprvé si tento rok mohou návštěvníci vyzkoušet DISCGOLF. Jedná se o naprostou novinku v České republice, co se týče sportů s létajícím diskem, odvozená z klasického golfu. Na náměstí westernového městečka pak bude probíhat doprovodný program mezi jednotlivými bloky hlavního programu. Od 9 hodin bude probíhat registrace do soutěže Farmář roku a na 14. hodinu je připraveno slavnostní zahájení 20. sezony i samotné soutěže. Soutěžící se utkají v disciplínách, jako je jízda obratnosti v traktoru s přívěsem, hod vidlemi na cíl, odhad váhy dobytčete a další vtipné, i odvážné kousky. Ve 21:00 nebude chybět večerní program, kde shlédneme kaskadérské kousky, pyrotechnické prvky, jezdci na koních v atraktivní show a tanečnice s ohněm. První prázdninový den bude zakončen slavnostním ohňostrojem. Od soboty také začíná NONSTOP prázdninový provoz obou areálů v Dolní Rožínce Strašidelného zámku Draxmoor a Fotoparku Krokodýl.

Program:

9:00 – 14:00 Kvalifikace do soutěže (startovné 100 Kč) – rodeo aréna

11:00 Akční divadlo „UPRCHLÍCI“ – amfiteátr

14:00 Slavnostní zahájení 20. sezóny + westernová show - amfiteátr

15:00 Farmář roku - finále nejlepších pěti farmářů - amfiteátr

16:45 – 17:45 Akční divadlo „AMY THOMPSONOVÁ“ – amfiteátr

19:00 Animační program na náměstí – soutěže pro děti

21:15 Noční ohňová show -  amfiteátr

Kaskadéři, pyrotechnici, ohnivé tanečnice, jezdci na koních v atraktivní show s ohňostrojem na závěr

22:30 Strašidelné jízdy vláčkem Union Pacific

22:30 Diskotéka na náměstí

Doprovodný program v městečku mezi jednotlivými bloky hlavního programu, prohlídky indiánské vesnice, rýžování zlata, jízda vyhlídkovým Safari vláčkem, svezení na koních, zrcadlový labyrint, skákací hrady a trampolíny, lukostřelba…

štamgast&gurmán_šiklův mlýn zahajuje 20. sezónu

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: protext.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz