Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ekologikum, to je hudba, pohodová atmosféra a dobré jídlo

Ekologikum, to je hudba, pohodová atmosféra a dobré jídlo

1. 7. 2013 – BRNO – Na vlně hudby, svobody a vzájemné tvořivosti se potkají všichni milovníci chill-out a pohodové atmosféry. Během víkendu 5. – 7. června mohou návštěvníci na chvíli zapomenout na okolní svět a užít si dobré jídlo, poslechnout hudební program a odpočinout si.

Organizátoři festivalu Ekologikum, který proběhne v Brně v prostorách kempu v Pisárkách, chtějí propojit různorodé kruhy nad tématem života a životního prostředí. Hudebníci, umělci, představitelé udržitelného byznysu, neziskového sektoru, svobodně tvořící jednotlivci i všichni vědomí lidé se zde mohou bavit, sdílet sebe, své originální příběhy, produkty či možnosti spolupráce.

Vedle nabitého hudebního programu vás čekají doprovodné akce vizuální a taneční performace, alikvotní zpěvy, fireshow, jóga meditace, výroba keramiky, čajové rituály, chůze po žhavém uhlí a další možnosti her a soutěží. Pokud se chcete nechat bavit – bude tu pro vás kino s vybranými specialitkami.

Gurmáni a milovníci dobrého jídla se mohou těšit na něco z bio a vege/vega pokrmů, konopných produktů či ostrých ochutnávek. Součástí festivalu bude i malý jarmark lokálních výrobců.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz