Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vinařství U Kapličky v Zaječí slaví úspěchy

Vinařství U Kapličky v Zaječí slaví úspěchy

3. 7. 2013 – Letos poprvé se známé Vinařství U Kapličky zúčastnilo španělské soutěže vín International Wine Guide 2013 a získalo dvě stříbrné a dvě bronzové medaile.

Výsledky reprezentativní mezinárodní soutěže vín byly vyhlášeny 30. června 2013 ve španělské Vitorii. Tam také probíhala samotná soutěž. Mezinárodní průvodce vína každoročně oceňuje nejlepší vína v několika kategoriích a uděluje Velkoé zlaté, zlaté, stříbrné a bronzvé medaile za nejkvalitnější vína. Snaží se tak podpořit kvalitní vína po celém světě.

Bílá, růžová, červená, šumivá, suchá…

V široké nabídce představili to nejlepší vinařství z Argentiny, Austrálie, Rakouska, Brazílie, Bulharska, Kanady, Chile, Chorvatska, České republiky, Číny, Velké Británie, Francie, Georgia, Německa, Maďarska, Řecka, Izraele, Libanonu, Itálie, Mexika, Nového Zélandu, Peru, Portugalska, Rumunska, JARu, Španělska, Tuniska, Turecka, USA. Celkem se na soutěži rozhodovalo se mezi 2,425 vín z 29 zemí světa. Celkem získalo medaile na 728 vín.

Jihomoravské vinařství zabodovalo se svými čtyřmi druhy vín a odneslo si dvě stříbrné a dvě bronzové ocenění.

  • Muškát moravský 2011, z kolekce Víno Dalibor, STŘÍBRO
  • Ryzlink rýnský 2012, z kolekce Fresh Wine, STŘÍBRO
  • Pálava 2012, z kolekce Víno Dalibor, BRONZ
  • Sauvignon 2011, z kolekce Víno Dalibor, BRONZ

Rozhodnutí v soutěži je mezinárodně uznávané a je zárukou kvality vína.

Vinařství U Kapličky

Rodinné Vinařství U Kapličky bylo založeno roku 2005 a je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Vinařství nabízí prohlídku sklepů s řízenou ochutnávkou vín i technologického zázemí s odborným výkladem. Ve stylové vinárně a moravském sklepě pořádají degustace, firemní večírky, soukromé akce, svatby, rauty apod. O zábavu se postará Retro music Club a o dobré jídlo zase restaurace Retro Gril.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: Vinařství U Kapličky.cz, International Wine Guide.net
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz