Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Fénix uvádí nové designové láhve

Fénix uvádí nové designové láhve

19. 7. 2013 - Fénix přišel s novou inspirací - designovými lahvemi, které navrhli mladí čeští designéři. Tři talentovaní umělci dostali příležitost zhmotnit své vizuální představy a ukázat je stovkám tisíc fanoušků dobrého piva.

Návrhy vznikly v rámci projektu Fénix Ateliér, který vyzval všechny kreativní výtvarníky a spotřebitele, aby se zapojili do soutěže o nejlepší design etikety. Do Ateliéru se přihlásilo více než 400 mladých talentů. Z nich pomohla vybrat 12 nejlepších odborná porota pod vedením známého hudebníka a designéra Milana Caise. Vítěze mezi finalisty pak určilo hlasování fanoušků Fénixe na Facebooku.

Vítězi se stali Ivan Štindl, Patrik Sobek a Václav Havlíček, kteří získali cenu v podobě vlastního uměleckého ateliéru na rok a finanční odměnu 20 000,- korun. Vy se můžete pokochat krásou našich nových lahví, ze kterých, jak věříme, vám bude Fénix chutnat ještě mnohem víc.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: fenixinspiration.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz