Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Naučte se beachvolejbal s Kiki a Maki!

Naučte se beachvolejbal s Kiki a Maki!

7. 8. 2013 - PLZEŇ - Nejúspěšnější české beachvolejbalové duo Kiki a Maki se rozhodlo podělit o část svého umění a radí na internetu, jak se naučit plážový volejbal. V průběhu července vzniklo celkem sedm krátkých instruktážních videí, ve kterých je postupně vysvětlena základní hráčská výbava, podání, nahrávka, přihrávka a útok.

„Beachvolejbal je typický letní sport a právě v těchto slunečných dnech ho mnozí zkouší na plážích a koupalištích. Dohodli jsme se s naším partnerem Gambrinus a dali dohromady sedm lekcí školy beachvolejbalu. Věříme, že pomohou amatérským beachvolejbalistům ke zlepšení jejich hry,“ říká Kristýna Kolocová. „Lekce nejsou jenom obecnou teorií. Snažily jsme se je udělat zábavnou formou a přidat i něco svého. Myslíme si, že se nám to docela povedlo a doufáme, že tahle krátká videa přivedou k beachvolejbalu další nadšence,“ doplňuje ji Markéta Sluková.

Spojení s osvěžující značkou oceňují i fanoušci Kiki a Maki

Spolupráce se značkou, která nabízí také míchané nápoje z piva a ovocných šťáv, funguje od letošního března. „Jedná se o logické spojení. Nejlepší reprezentantky Česka v plážovém volejbale, tedy v typickém letním sportu a vynikající Gambrinus Ochucený pro tyto horké letní dny prostě patří k sobě,“ říká marketingový manažer značky Gambrinus Miroslav Peichl.  V rámci dlouhodobého projektu Rok s Kiki a Maki mohou jejich fanoušci sledovat na www.gambrinus-ochuceny.cz také, jak trénují, kde probíhají přípravy, zápasy a kde tráví čas mimo hřiště. Prostřednictvím krátkých a kreativních videí je Kiki a Maki provází také po všech svých turnajích a dělí se s nimi o své zážitky. Stejně jako v Beachvolejbalové škole, která právě běží na internetu.

Projekt vznikl ve spolupráci se značkou Gambrinus Ochucený a k nahlédnutí je na www.kikimakiskola.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: www.kikimakiskola.cz.
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz