Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářské trhy v Rožnově pod Radhoštěm pošesté

10. 7. 2011 - ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Farmářské trhy se usazují v Rožnově p. Radhoštěm. Šesté, tentokrát červencové trhy proběhnou v sobotu 16. července od 9:00 do 15:00 ve dvoře Rožnovského pivovaru.

Návštěvníci farmářských trhů získají příležitost k nákupu kvalitních lokálních potravin, od převážně valašských producentů.

Ke koupi bude čerstvá zelenina – například i cibule a česnek prověřené domácí kvality, stromky, okrasné křoviny a květiny, léčivé bylinky.

Nebudou chybět domácí vejce, klobásky a domácí uzeniny, sýry čerstvé, pařené i uzené, koření.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkostí. Tradiční frgály a trdelníky, štramberské uši, pampeliškový med, kopřivový sirup, med smrčkový, med a sirup z květu černého bezu jsou jen malou návnadou pro mlsné jazýčky.

V prodeji budou i výborná kvasnicová piva zdejšího Rožnovského pivovaru, a to světlé pivo Radhošť, polotmavý Rothschild, černý Čert a nefalšované dvakrát prokvašené medové pivo. Nebudou chybět ani soli do koupele a pivní kosmetika.

K dobré náladě jistě přispěje i dechová nebo cimbálová hudba.

Rožnovské trhy ve dvoře Rožnovského pivovaru jsou pořádány Rožnovským pivovarem a Rožnovskými pivními lázněmi s podporou města Rožnov pod Radhoštěm.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz