Štamgast & Gurmán

Z(a)tracená vejce, aneb kam s nimi?

Z(a)tracená vejce, aneb kam s nimi?

22. 4. 2014 - Byla včerejší pomlázka bohatá a vy máte nyní pocit, že budete jíst týden pouze vejce na tvrdo? To vůbec není špatný nápad... Jejich využití v teplé i studené kuchyni je totiž velkolepé. Můžete z nich udělat obligátní pomazánku, přidat je do salátu nebo si pochutnat na ruském vejci. Lze je ovšem také plnit, schovat do sekané a nebo je použít jako hlavní ingredienci pro originální tlačenku. Inspiraci najdete zde.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz