Štamgast & Gurmán

Nová kniha o gastronomii ryb

Nová kniha o gastronomii ryb

8. 7. 2014 - Fakulta rybářství a ochrany vod spolu s Jihočeskou univerzitou v Českých Budějovicích vydaly knihu Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků. Cílem této publikace je přinést čtenáři, českému konzumentu ryb, velké množství relevantních informací o jejich stolní hodnotě, kvalitě a způsobech přípravy a tím inspirovat a přispět ke zvýšení konzumace těchto jedinečných, zdraví prospěšných potravin. V knize je mimo jiné věnován prostor gastronomickému využití masa ryb, ať už v restauracích nebo v domácnostech včetně popisu jednotlivých druhů sladkovodních a mořských druhů ryb.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz