Štamgast & Gurmán

Krém s lesním ovocem

Autor receptu
Šárka Podlenová, aPRIORI

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
250 g ricotty

o ½ l mléka

o 1 sáček vanilkového pudinku

o 1 sáček vanilinového cukru

o 3 lžíce cukru

o hrnek drobného ovoce (borůvky, maliny, lesní jahody, rybíz)

o šlehačka
 

Postup
V trošce mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr. Zbytek mléka přivedeme k varu a do vroucího mléka vlijeme pudinkovou směs. Vaříme 2 minuty. Ricottu dáme do mísy a po částech zašleháváme mírně vychladnutý pudink. Necháme téměř vychladnout a pak přidáme drobné ovoce.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2020, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz