Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slovenští řemeslníci i farmářské produkty, to bude den v Kroměříži

11. 7. 2011 - KROMĚŘÍŽ – Jarmark slovenských řemeslníků a druhé Městské farmářské trhy. Tak přesně tyto atraktivní akce chystá město Kroměříž na pátek 22. července na Velkém náměstí. Začnou od 7:30 a potrvají do 17 hodin.

Bude se na co dívat. Ze Slovenska míří na Hanou celá řada řemeslníků, například řezbáři, kováři, dráteníci, keramici nebo šperkáři, návštěvníci si budou moci koupit třeba vyšívané, háčkované, pletené, batikované nebo paličkované výrobky.

Bohaté budou i farmářské trhy, na které míří prodejci z nejbližšího okolí. Nabídnou masné a uzenářské výrobky, živé ryby, mléčné výrobky, pekařské i cukrářské produkty, chybět nebude med, medovina, vajíčka, přírodní ovocné šťávy, džemy, luštěninové výrobky, bylinky, květiny, dekorace ze sušiny, produkty zdravé výživy, zahrádkářské či košíkářské zboží. Pamatováno je také na pestré občerstvení.

Chybět nebude ani zábava a to díky odpolednímu kulturnímu programu. Od 14 hodin vystoupí žáci ze Soukromé základní umělecké školy Art – Pegas z partnerského města Nitra, kteří předvedou taneční mix nejen slovenského lidového folklóru. Od 15 do 16 hodin zahraje kapela Švejk music směs oblíbených písniček známých autorů, jako K. Hašlera, K. Vacka, J. Ježka, J. Vejvody, K. Valdaufa nebo K. Vlacha.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz