Autor receptu
PR.Konektor
Recept pro vás uvařil
Czech Specials
(na fotografii vlevo)
Postup
1. Troubu předehřejte na 200 °C.
2. Rohlíky nasypte do větší mísy.
3. Vajíčka důkladně našlehejte v mléce, přidejte k nim sůl, pepř a trochu nastrouhaného muškátového oříšku.
4. Směs nalijte na rohlíky a nechte je ji nasát. Vzniklá hmota by neměla být řídká, ale ani hustá.
5. Bůček povařte, nechte vychladnout a pak ho nakrájejte na kostky.
6. V pánvi rozpalte sádlo a bůček na něm opečte. Znovu nechte vychladnout a pak přidejte k rohlíkům a vajíčkům. Promíchejte, přisypte Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate, kopřivy, pažitku a petrželku. Ochutnejte a dle chuti dosolte.
7. Vmíchejte prášek do pečiva.
8. V plechu, větším pekáčku nebo naopak malých mističkách rozpusťte máslo, rozetřete ho po dně i po stěnách a pak rozprostřete nádivku. Pečte dozlatova.