Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Při koštu se vypilo 35 litrů Jubilejní Režné

Při koštu se vypilo 35 litrů Jubilejní  Režné

17. 9. 2013 - PROSTĚJOV - V rámci oslav 495. výročí zdejší Palírny U Zeleného stromu, která drží prim mezi nejstaršími evropskými likérkami a dnes je součástí společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, probíhala velká degustace.

Certifikátem Mistr Palíreňský se od víkendu může chlubit padesátka návštěvníků Hanáckých slavností v Prostějově.

Nejvyšší ocenění Mistr Palíreňský získal ten, kdo poznal čtyři výrobky, komu se podařilo v určování nápoje jednou zmýlit, ten si odnášel certifikát Znalec Palíreňský. Ti zbylí ze stovky účastníků akce dostali pouze diplom Očeně Palíreňského, mají se totiž ještě co v rozeznávání výrobků prostějovské palírny učit!

01005-Hanacka_certifikatIMG_0108.jpg

Ve stánku zdejší likérky, partnera Hanáckých slavností, se jinak nestačilo nalévat. Jen pro představu – návštěvníci ochutnávali nejvíce Jubilejní Režné, vypilo se jí rovných 35 litrů. Zájem byl ovšem také o Hanácký tuzemský, ale rovněž se ve velkém ochutnávala Slivovice.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz