Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kam vyrazit na jídlo? Praha.cz přináší přehledy restaurací a menu

Kam vyrazit na jídlo? Praha.cz přináší přehledy restaurací a menu

20. 9. 2013 - PRAHA - Webový portál o životě v Praze spustil přehlednou databázi pražských restaurací. O každé z nich zjistíte například otevírací dobu, nabídku piva anebo kontaktní údaje. Součástí katalogu je rovněž přehled nabídky denních menu a přijímaných stravenek i platebních karet.

Portál Praha.cz zůstává věrný své charakteristice „vše o životě v Praze“ a rozšiřuje svou informační nabídku o nepostradatelný přehled pražských restaurací. Katalog restaurací je tříděn dle čtvrti, v níž se restaurace nachází, vybírat však můžete také podle otevírací doby, typu podniku, zaměření kuchyně, nabídky piva nebo kávy a dále podle celé řady dalších vlastností, mezi nimiž vyčnívají například nabídky Wi-Fi připojení, letní zahrádky či bezbariérového přístupu.

Po rozkliknutí karty zvolené restaurace si můžete přečíst její stručnou charakteristiku, kterou doplňují užitečné kontakty včetně telefonu a odkazu na webové stránky. V podobě přehledných log jednotlivých značek ihned zjistíte, jaké pivo restaurace točí i jakou zde dostanete kávu. Samozřejmostí jsou informace o otevírací době včetně času podávání denních (poledních) menu. Nechybí ani výčet přijímaných druhů stravenek a platebních karet. Na přiložených fotografiích si vybranou restauraci můžete ještě před návštěvou prohlédnout.

„Spuštěním databáze restaurací jsme vhodně doplnili nabídku služeb portálu Praha.cz. Na jediném místě na webu si teď najdete místo pro romantickou večeři, vyberete si kulturní program, naplánujete procházku po pražských zajímavostech a konečně také dopravu zpět domů – nebo do některého z hotelů vybraných také na Praha.cz,“ přibližuje šíři informací portálu Praha.cz Karel Umlauf, provozovatel portálu.

Databázi pražských restaurací najdete na adrese http://www.praha.cz/restaurace-v-praze, přehled denních menu potom na http://www.praha.cz/denni-menu-prazskych-restauraci. Dodavatelem dat je Lunchtime.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz