Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KOLONÁDA V SIRNATÝCH LÁZNÍCH NABÍZÍ BOHATÝ PROGRAM

KOLONÁDA V SIRNATÝCH LÁZNÍCH NABÍZÍ BOHATÝ PROGRAM

11. 7. 2011 - OSTROŽSKÁ NOVÁ VES - Příjemné posezení v kavárně, ale také kulturní program, nabízí letos nově otevřená kolonáda v Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

Na kolonádě se každý čtvrtek od 19:30 odehrávají taneční večery, o nedělních odpoledních bude znít areálem dechová hudba. Společnost Royal Spa, která lázně vlastní a provozuje, připravuje také další programovou nabídku, například komorní koncerty. Návštěvníci Sirnatých lázní mohou využít i kulturní nabídku okolních měst a obcí. Na konci července (22. – 24. 7.) se uskuteční Horňácké slavnosti ve Velké nad Veličkou. Milovníci vodních sportů si na své přijdou při závodech dračích lodí, které se pojedou přímo na jezerech v Ostrožské Nové Vsi během srpna. Pro lázeňské hosty jsou také pravidelně organizovány výlety do okolí. Sirnaté lázně mají dlouholetou zkušenost a výborné výsledky v lázeňské léčbě pohybového aparátu a kožních onemocnění - lupenky, akné, ekzémů. K léčbě je využíván sirnatý pramen s unikátním složením. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky pobytů – léčebných i relaxačních, nebo přijet do lázní jen na pár dnů, třeba na víkend.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz