Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zámek patřil narozeninové oslavě

Zámek patřil narozeninové oslavě

24. 9. 2013 - ZLÍN - V sobotu 21. září se v prostorách zlínského zámku uskutečnila oslava 1. narozenin krámku Dary kraje. Krámek Dary kraje vznikl v srpnu loňského roku a jeho náplní je prodej potravin od farmářů z regionu.

Narozeninová oslava započala slavnostním nakrojením dortu. Následně se návštěvníci mohli s prodejci osobně seznámit a prohodit s nimi pár slov. Každý, kdo přišel, si mohl na konané akci zakoupit mléčné i uzené výrobky, slané pečivo, frgály a zeleninu. K tomu všemu mohl také ochutnat z rozmanité nabídky vín a piva.

01021-Dary_kraje_8.Lide_003.jpg

Pro vytvoření příjemné atmosféry významně přispěla kapela Jazz Book, která zajistila hudební doprovod celé akce. Nezapomnělo se ani na naše nejmenší, pro které byl připraven doprovodný program o.p.s. Aktivně životem.

01021-Dary_kraje_18.I_mosty_z_Hostetina_slil_na_dracku.jpg

Organizaci a produkci akce zajistili zaměstnanci krámku Dary kraje a agentura Region na talíři.
To vše navíc podpořili o.p.s. Zlínský zámek, Zlínský Deník, Magazín Náš Zlín, měsíčník In Zlín, časopis Štamgast& Gurmán, Zlínský Nočník a prezentace proběhla i na vlnách Českého rozhlasu Brno.

Akce se zúčastnilo odhadem 1000 lidí, kteří odcházeli s úsměvem na tváři a radostí nad příjemně stráveným časem. Podle slov majitele krámku pana Dušana Lečbycha byla akce velmi vydařená.

01021-Dary_kraje_34.Nas_skvely_tym_i_s_nekterymy_s_prodejcu.jpg

Foto a text: Jan Svoboda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz