Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Teď to rodině můžete osladit

Teď to rodině můžete osladit

26. 9. 2013 .PRAHA - Hledáte neobvyklý zážitek pro partu Vašich kamarádů, početnou rodinu nebo jako netradiční sraz spolužáků po letech? Milují Vaše děti čokoládu a vy přemýšlíte jakou uspořádat oslavu? Soukromá ochutnávka skvělé čokolády je pro Vás tou správnou volbou.

Zážitková degustace vás provede historií čokolády, plantážemi na Madagaskaru, Venezuely nebo ostrova Jáva. A samozřejmě nesmí chybět to hlavní - prvotřídní čokolády s vysokým obsahem kakaa. Ty překvapí a udělají radost všem zúčastněným. Můžete ochutnávat druhy čokolád, o kterých se Vám ani nesnilo. Příkladem může být taková mléčná čokoláda Rococo s mořskou solí, s marockou mátou, čokoláda Beschle s rozmarýnem a tymiánem či Seed&Bean s dýňovými semínky. Kdo si na nezvyklé chutě tolik nepotrpí, samozřejmě je k dispozici mléčná či hořká klasika jen tak bez příchutě či s ořechy apod. Nepřijde zkrátka ani ten kdo dává přednost bio a fair trade produktům.

Široké spektrum rozmanitých druhů čokolád ze všech koutů světa potěší Vaše chuťové buňky, ale i hlavu. Během degustace se dozvíte mnoho zajímavého i o výrobě čokolády. Zkušený lektor Vás provede světem čokolády od jejího vzniku až po současnost.

Kdo by se obával, že před blížícími se Vánoci zbytečně ztloustne, nemusí mít strach. Na rozdíl od cukroví po ní nepřiberete. Ale varování sem přeci jen patří – pozor, je sladce návyková.

http://www.degustace-cokolady.cz/

http://www.degustace-cokolady.cz/privatni-degustace/

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: cokolada.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz