Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

LETOŠNÍ ROČNÍK GRAND JOUR DE CHAMPAGNE PŘINÁŠÍ ZAJÍMAVÉ NOVINKY

LETOŠNÍ ROČNÍK GRAND JOUR DE CHAMPAGNE PŘINÁŠÍ ZAJÍMAVÉ NOVINKY

30. 9. 2013 - PRAHA - Letošní, již sedmý ročník světově unikátního festivalu Grand Jour de Champagne, se uskuteční od 7. do 9. listopadu 2013 v tradičních prostorách Smetanovy síně Obecního domu a v partnerských restauracích a hotelech. Vzhledem k velkému úspěchu z loňského roku proběhne festival také v moravské metropoli Brně.

Festival Grand Jour de Champagne zaujímá čestné místo v diáři každého milovníka ušlechtilých šampaňských vín – odborná i široká veřejnost jej řadí k nejprestižnějším událostem společenského a gastronomického života.

Opět nebude chybět bohatý doprovodný program, zahrnující mj. velkou přehlídku Champagne Exhibition ve Smetanově síni, bankety, různé typy degustací a kombinací s pokrmy apod.

„Pro letošní ročník jsme se rozhodli zařadit několik novinek, které budou pro návštěvníky bezesporu velmi atraktivní. K nim se řadí účast nových champagne domů, které jsme dosud na přehlídce neměli možnost vidět, nebo samostatná přehlídka špičkových vín Prestige cuvée Exhibition. Zajímavostí bude samozřejmě mnohem více, proto doporučuji sledovat také naše internetové stránky, které pravidelně aktualizujeme,“ říká Ondřej Balík, ředitel festivalu a jednatel pořádajícího House Champagne Group.

Champagne a špičková gastronomie patří neodmyslitelně k sobě, a proto se každoročně na festivalu představí některá ze světových kulinářských es. Letos přijal pozvání mladý belgický, michelinský šéfkuchař Michaël Nizzero, který v současnosti působí v restauraci pětihvězdičkového hotelu La Briqueterie v Épernay (oblast Champagne). Předtím pracoval např. ve Velké Británii či Dubaji.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: champagne-grandjour.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz