Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Není kafé jako kafé. Vyzkoušejte to z Jamai Café

Není kafé jako kafé. Vyzkoušejte to z Jamai Café

2. 10. 2013 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Čerstvě namletá káva té nejvyšší kvality. Deset druhů voňavé dobroty namíchané ze špičkové Arabicy z různých světových produkčních regionů. Některé směsi doplňuje i výběrová Robusta. A třešinka na dortu? Jamajská královna káv – Blue Mountain.

To vše a vlastně ještě více vám nabízí Jamai Café, pražírna kávy, kterou najdete v Uherském Brodě naproti Kauflandu pod restaurací Panoptikum. A proč byste měli ochutnat právě jejich kávu? „Nejspíš proto, že náš podnik je postaven na kvalitě. Sami si dovážíme tu nejlepší zelenou kávu, kterou pak pražíme velice šetrným způsobem v nejmodernějším zařízení. Nedáváme nic do skladů, ale vše ihned nabízíme zákazníkům,“ vysvětloval Borek Kunc, pražič kávy a barista ze společnosti Nové Slovácko, která pražírnu vlastní. A tím se dotkl hlavního důvodu, proč je jejich káva výjimečná: „To tajemství tkví jednak v kvalitě suroviny, ale především právě v čerstvosti. Čím rychleji od upražení kávu podáváte, tím je voňavější a její chuť je i lahodnější. Takže i když si koupíte v obchodě sebedražší a sebelépe vakuově zabalenou kávu, nikdy nebude tak dobrá, jako ta před chvílí upražená. A právě takovou nabízíme všem svým hostům.“

V Jamai Café vám tak kávu upraží a nabídnou i k ochutnání. Na požádání vám ji i umelou a ukážou také samotný proces pražení. Více informací najdete na www.jamaicafe.cz.

O kávě, Svatomartinských hodech nebo Grand Jour de Champagne čtětě více v aktuálním čísle Štamgast&Gurmán, který je momentálněk dostání k dostání na mnoha distribučních místech na Zlínsku nebo online v archivu na našem webu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz