Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Proč má luhačovický hotel Alexandria čtyři hvězdičky

Proč má luhačovický hotel Alexandria čtyři hvězdičky

12. 7. 2011 - LUHAČOVICE - Minout teď ve vrcholící lázeňské a turistické sezóně v Luhačovicích nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel je hřích srovnatelný s tím, kdy by si návštěvník Paříže nechal uniknout Eiffelovu věž. ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel se pyšní čtyřmi hvězdičkami.

Jeho věhlas začal koncem 30. let minulého století, punc jedinečnosti neztratil za války ani v době, kdy bylo všechno všech. Po náročné rekonstrukci a přístavbě nového moderního objektu k původnímu, který prošel rovněž zásadní revitalizací, teď patří k tomu nejlepšímu, čím může majitel, společnost Lázně Luhačovice a.s., oslovit i nejnáročnější klientelu. Čtyři hvězdičky mají své bohaté opodstatnění.

Tu první zaslouží za jedinečné kvalitní ubytování ve stylu první republiky, ale v novém objektu také v duchu cest antického cestovatele a vojevůdce Alexandra Velikého. „104 lůžka poskytují přirozený komfort a soukromí, připojení k internetu je stejně samozřejmé jako příjemný a kvalifikovaný personál,“ říká mluvčí společnosti Lázně Luhačovice Jiří Dědek. Unikátní zážitek čeká na návštěvníka hned při prvním kontaktu s recepcí nového objektu, kde se snoubí antické motivy s mramorovým luxusem zdejšího sloupořadí.

Druhá hvězdička – to je jedinečný wellness. „Hitem sezóny jsou týdenní pobyty Medical wellness, nabídka je mnohem širší, zájem je o víkendové relaxační pobyty, naše centrum je nejkomplexnější v širokém okolí. Rádi tu vítáme ubytované klienty, stejně tak ale působí jako nevšední zážitek třeba dvouhodinová návštěva wellness prostor pro ty, kteří u nás nejsou ubytováni,“ vysvětluje široké spektrum služeb ředitelka ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu Miloslava Fialová. Ze zajímavých hostů tu poslední dobou přivítali třeba relaxující hokejisty zlínského extraligového klubu PSG.

Třetí hvězdičkou určitě je zdejší znovuotevřený Night klub s obrovskou už prvorepublikovou tradicí. Třiadvacet let jej vedl dnes 82letý Emil Válek: “Mimo spousty jiných tu zpívaly takové hvězdy jako Karel Gott či Peter Dvorský. Vždycky tu hrála živá hudba, noční klub byl a už zase je místem pracovních setkání i oslav, vyhledávaly jej a já věřím, že zase budou celebrity ze světa byznysu, kultury i politiky, přitom je ale v nové rekonstruované podobě otevřen nejširší veřejnosti,“ vypočítává pamětník.

Čtvrtá hvězdička – to je určitě gastronomie. Francouzská restaurace byla, je a dozajista bude vyhledávána nejen pro svůj naprosto osobitý styl, ale především pro speciality, které jinde nenajdete. „Naše nejnovější akce je určena těm, kteří rádi vychutnají prázdninovou atmosféru teplých dnů i večerů na letní terase,“odhaluje zdejší novinku ředitelka hotelu Miloslava Fialová. V nabídce na letní terase jsou takové nevšední laskominy, jako třeba salát s broskvemi, sušenou šunkou a mozarellou, melounové kuličky s čokoládou a mnohé a mnohé další lahůdky z nepřeberné studnice nápadů zdejších mistrů kuchařů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz