7. 10. 2013 - PRAHA - Podzimní měsíce jsou typickou dobou pro uspořádání firemních večírků. Říkáte si, že po letech je to pořád stejné, že už je to nuda? Nechte se tedy inspirovat něčím novým...
Nudné firemní vánoční večírky ve formě sportovní akce, karaoke či návštěvy moravského vinného sklípku zná už každý. Pro mnohé společnosti a jejich zaměstnance už to ale začíná být pěkná otrava, je to pořád to samé bez jakéhokoliv nápadu. Pro ty, kteří mají zájem o to, aby vztahy v její firmě byly co nejlepší, tu máme něco originálního. Zkuste svým zaměstnancům letos nabídnout něco nového, neotřelého, zkrátka něco jedinečného – nabídněte jim skvělý zážitek, na který budou vzpomínat.
Vezměte je na degustaci skvělých čokolád. V jejím průběhu ochutnáte se svými kolegy mnoho vzorků těch nejvybranějších švýcarských, belgických, francouzských, italských, ale i britských čokolád z rodinných čokoládoven a z těch nejlepších kakaových bobů. Dozvíte se vše o výrobě čokolády a její téměř třítisícileté historii, nebude chybět poutavé vyprávění o jednotlivých čokoládovnách - např. o Rococo, Beschle, Zaabar, Seed&Beans atd. a jejich báječných čokoládách myslitelných i nemyslitelných příchutí. „Představte si například úžasnou kombinaci hořké čokolády a šťavnatých kyselých plodů stromu baobab od čokoládovny Stella,“, doporučuje Martin Richter ze společnosti Čokoláda.cz. Všechny čokolády si můžete poté samozřejmě i koupit a prodloužit si tak slastný zážitek i doma.
Jako originální firemní oslavu si sladkou degustaci vybrali také ze společnosti UPC Česká republika s.r.o.: „Byl to pro nás velmi neobvyklý zážitek a jsem ráda, že jsme degustaci absolvovali, bylo to zábavné a poučné zároveň. A především chutné. Degustace byla dobře zorganizována, neměnila bych nic“, říká Anna Zvoníčková, Senior Support Coordinator společnosti UPC ČR.
Ochutnávka čokolády je jedinečným zážitkem, který se nenaskýtá každý den. Vydráždění chuťových buněk do slastných poloh spojí Váš pracovní kolektiv jako nic jiného. Vždyť přece dobré jídlo vždy nejvíce potěší. Zkuste dopřát svým zaměstnancům tento pocit, udělejte letošní Vánoce sladší o pořádný kus té nejlepší čokolády, která je v České republice k dostání.
Mnoho dalších tipů na organizaci firemních večírků jako například 'Jak si netrhnout ostudu na rautu' nebo 'Vsaďte na sushi!' najdete v v aktuálním čísle Štamgast&Gurmán, který je momentálněk dostání k dostání na mnoha distribučních místech na Zlínsku nebo online v archivu na našem webu.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.