Štamgast & Gurmán

Perník s tvarohem a blumami

Autor receptu
Vitana

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
2 vejce
200 g cukru krupice
100 g hladké mouky
150 g polohrubé mouky
120 ml oleje
½ lžičky skořice mleté Vitana
1 ks karamelového pudinku
200 g zakysané smetany
1 ks prášku do perníku Vitana

Tvarohová náplň:

250 g polotučného tvarohu
1 vejce
1 ks vanilkového cukru Vitana
50 g cukru krupice
 

Postup
Nejprve našleháme vejce do pěny s cukrem. V míse promícháme mouku, skořici, pudink a prášek do pečiva. Přidáme zakysanou smetanu, vyšlehaná vejce a olej. Těsto nalijeme do větší formy, kterou předem vymažeme tukem a vysypeme moukou. Na těsto lžičkou naneseme tvarohovou náplň a nakonec vyskládáme blumy. Pečeme na 170 °C okolo 50 minut. Pak už je hotovo a máme výborný odpolední dezert na stole.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2020, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz