Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zažijte atmosféru prvorepublikové zábavy na večeru VIVA CABARET

Zažijte atmosféru prvorepublikové zábavy na večeru VIVA CABARET

9. 10. 2013 - PRAHA - Další večer VIVA CABARET! s pořadovým číslem 2 se uskuteční ve středu 16. října 2013 od 20.00 hodin opět v tradičních prostorách sálu Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia v Praze. Jak dodávají organizátorky, na představení zbývá už jen několik vstupenek.

Koncept VIVA CABARET! navazuje na tradici kdysi slavného a oblíbeného žánru kabaretu a burlesky. Cílem je vytvářet pro publikum pravidelné večery s různým programem plným humoru, smyslnosti, hudby, lásky a především dobré zábavy. Hvězdou večera VIVA CABARET! No.2 bude burleskní tanečnice Greta Qamar, s níž se podíváme do světa tisíce a jedné noci i šantánu z doby art nouveau. Součástí večera bude také gastronomický zážitek v podobě pětichodového afrodiziakálního menu.

V rámci večera vystoupí například Petr Klimeš jako dekadentní konferenciér, hudební těleso Jan Smigmator & Band a příležitost dostala pantomimická dívčí skupina Mime Fatale. Součástí večera bude také gastronomický zážitek v podobě pětichodového afrodiziakálního menu složeného ze sezónních surovin.

Zažijte skutečný návrat žánru na večeru VIVA CABARET! No.2 ve středu 16. října 2013 v sálu Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz