Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Likérka plná hvězd

Likérka plná hvězd

18. 10. 2013 – PROSTĚJOV – Letošní Vánoce zaklepaly už na dveře ve výrobním závodě společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries v Prostějově. Kdo sem nyní vkročí, narazí na hvězdy – doslova a do písmene! Ve výrobě jsou vánoční hvězdičky – miniaturní atypické lahve v řadě Hanácká. Ty se na trhu se objeví v listopadu.

Stejně tak se v danou dobu stanou odměnou za konzumaci v řadě restauračních zařízení. Navíc budou  restaurační a další prostory, kde se nabízí ke konzumaci nápoje z řady Hanácká, zdobit vánoční stromečky právě s těmito miniaturami z prostějovské likérky. Nejde pouze o jeden druh hvězdné miniaturní lahve, ale bude jich podstatně více – jsou tu totiž zastoupené téměř všechny varianty z řady Hanácká. GRANETTE &  STAROREŽNÁ Distilleries si klade za cíl zvýšit touto cestou povědomí o všech výrobcích z řady Hanácká a dát možnost všem konzumentům nápoje ochutnat. Však také proto chystá prezentační akce třeba i v horských střediscích, kde se hvězdy s Hanáckou rovněž využijí.

A jaké druhy najde zákazník mezi miniaturami? Podle obchodního a marketingového ředitele Ing. Vladimíra Vavřicha ze společnosti GSD to budou Hanácká Vodka, Zlatá, Tuzemský, Bylinka, Griotte a Peprmint.

Doporučená cena za kolekci ozdob s 9 kusy miniatur je 198,- Kč včetně DPH, dárková balení, jejichž součástí jsou půl litrová balení Hanácké Vodky a Hanáckého Tuzemského a 3 miniatury ve tvaru ozdob na stromeček, by se pak měla prodávat za 349 korun.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s.
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz