Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bloggeři poradí, kde se dobře najíst za stravenku

Bloggeři poradí, kde se dobře najíst za stravenku

21. 10. 2013 - PRAHA - I za stravenku se dá dobře a kvalitně naobědvat. Nevěříte? Důkazem je unikátní projekt Dobrý oběd za stravenku společnosti Chèque Déjeuner, kde foodbloggeři s pomocí svých chuťových pohárků hodnotí kvalitu polední nabídky stravovacích zařízení z celé ČR.

Existuje řada blogů o jídle, ale žádný foodblogger se nezabývá výhradně hodnocením nabídky v době oběda. Kulinářskou a také spotřebitelskou mezeru se proto rozhodla zaplnit mezinárodní společnost zaměřující se na stravování zaměstnanců Chèque Déjeuner, která přichází s nápaditým projektem Dobrý oběd za stravenku. Ten chce uživatelům stravenek ukázat, že i na opravdu skvělé jídlo stačí jedna stravenka. Optimální nominální hodnota stravenky pro rok 2013 je 100 Kč, a tedy i cena recenzovaných menu je nastavena na tuto částku.

Cestu ke kvalitnímu obědovému menu hledají pro zaměstnance ostřílení foodbloggeři, kteří si potrpí na chutné a správně naservírované pokrmy. Patnáct přispěvatelů jídlo do slova a do písmene spojuje. Jde však o rozmanitou skupinu: vystudovaného potravinového technologa, módní návrhářku či budoucí psycholožku. Jednou z bloggerek je i gymnazistka Barbora Kravková, jež se jídlu věnuje od 16 let a píše blog Cherries on top. „Podílet se na Dobrém obědě za stravenku je pro mě velkou výzvou. Často totiž řeším problém, kde se najíst kvalitně za odpovídající cenu,“ poukazuje mladá bloggerka na těžiště celého projektu.

Kategorie i pro „blafy“

Recenze na adrese www.dobryobedzastravenku.cz pochopitelně nemusí být pokaždé pozitivní. Proto na stránkách existuje sekce TOP blafy, kde lze vidět špatné zkušenosti hodnotitelů. „Jídlo bylo naprosto nedochucené, všude přebytek sterilované zeleniny… Za tu cenu? Hrůza!“ vzpomíná blogger Josef Drábek na nemilé překvapení na pražském Smíchově. Účelem je varovat návštěvníky webu a zároveň motivovat hostinské k nápravě. Pravým opakem je pak rubrika TOP oběd.

Na webu přibývá každý všední den jedna nová recenze. Čtenáři se kromě kvality oběda dozvědí o podnicích i další užitečné informace. Zda například vracejí na stravenky, jestli je možnost využít dětský koutek nebo zda vám nabídnou k obědovému menu kohoutkovou vodu zdarma. Chèque Déjeuner tím chce „stravenkářům“ poskytnout maximální možný servis. „My v Chèque Déjeuner věříme, že se i u nás v republice dá v poledne najíst tak, aby z toho měl člověk příjemný pocit a zážitek a zároveň zaplatil rozumnou cenu. Pokud takový podnik najdeme, rádi jeho snahu na Dobrém obědě oceníme,“ uzavírá Etela Fiantová, vedoucí oddělení marketingu a komunikace Chèque Déjeuner.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Chèque Déjeuner, dobryobedzastravenku.cz; foto: dobryobedzastravenku.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz