Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MAKRO OTEVřelo NOVÉ DISTRIBUČNÍ CENTRUM PRAHA ČERNÝ MOST

MAKRO OTEVřelo NOVÉ DISTRIBUČNÍ CENTRUM PRAHA ČERNÝ MOST

1. 11. 2013 - PRAHA - Ve čtvrtek bylo v MAKRO Praha Černý Most za přítomnosti ředitele MAKRO Cash & Carry ČR, pana Axela Hlucheho, a starostky Horních Počernic, paní Hany Moravcové, slavnostně otevřeno nové distribuční centrum pro rozvoz zboží k zákazníkům. Při této příležitosti paní starostka převzala dar společnosti MAKRO v hodnotě 100 000 Kč určený pro základní a mateřské školy v Horních Počernicích.

Ředitel MAKRO Praha Černý Most, pan Jiří Míča, říká: „Službu MAKRO Distribuce jsme začali poskytovat v roce 2008. Nyní činí meziroční nárůst prodejů MAKRO Distribuce 65 %. S patnácti vozidly zavážíme 350 zákazníků převážně z hotelů, restaurací, lázní a nemocnic. Nové, rozšířené distribuční centrum zaměstná celkem 45 zaměstnanců.“

01098-Jiri_Mica_upr,_Axel_Hluchy,_Hana_Moravcova.jpg

Obr. Zleva jsou Jiří Míča (ředitel MAKRO Praha Černý Most), Axel Hluchý (generální ředitel MAKRO ČR) a Hana Moravcová (starostka Horních Počernic)


Díky nové vícekapacitní rozvážkové platformě pobočka plánuje zdvojnásobit počet zákazníků, stejně jako podíl delivery zákazníků na jejím celkovém obratu.

MAKRO Distribuce v České republice provozuje flotilu více než 100 rozvážkových automobilů. Ty jsou schopny v případě potřeby sedm dní v týdnu doručovat zboží přímo k zákazníkovi – kamkoliv a dokonce už do 24 hodin od objednání. Delivery platformy na rozvoz zboží jsou proto součástí všech českých poboček řetězce.

01098-zleva_Jiri_Mica_upr,_Hana_Moravcova,_Axel_Hluchy.jpg

Nové prostory na Černém Mostě s celkovou rozlohou 1 817 m2 disponují sedmi nakládacími rampami pro vozový park patnácti dodávkových automobilů. Celková plocha je značně rozsáhlá: 262 m2 je vyhrazeno na suché potraviny, 198 m2 zabírají chladírny na mléčné výrobky, 100 m2 mrazicí boxy.  Přímo na platformě, která je od této chvíle vybavena vlastním skladovým softwarem, se nachází 700 paletových pozic a místo na 1 000 nejprodávanějších položek zboží. Díky tomu může služba Delivery fungovat daleko rychleji, efektivněji a nezávisleji na samotné prodejně. „V oblasti rozvážkového prodeje vidíme velkou budoucnost, takže zvyšování standardu služeb tímto směrem pro nás bylo logickým krokem,“ říká  generální ředitel MAKRO Cash & Carry ČR Axel Hluchy, který byl otevření platformy osobně přítomen.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz