Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářské trhy mají v Napajedlích úspěch

Farmářské trhy mají v Napajedlích úspěch

20. 7. 2011 - NAPAJEDLA - V pořadí druhý Farmářský trh se uskuteční v sobotu 13. srpna 2011 od 8.00 do 13.00 na napajedelském náměstí. Tentokrát ho Město Napajedla pořádá v rámci folklórní slavnosti Moravské chodníčky.

Nebývalého úspěchu se dostalo dubnovému Farmářskému trhu.

Regionální prodejci i krásné počasí přilákali stovky návštěvníků, kteří si mohli vybrat z pestré nabídky lokálních potravin i ručních výrobků. Nechyběla cimbálová muzika i koutek pro děti (viz foto).

Dne 13. srpna se můžete těšit na oblíbené frgály a jiné pečivo, lokální zeleninu, sadbu různého druhu, domácí sýry a uzeniny, koření, trdelníky, ruční výrobky jako košíky, keramiku, tkané koberečky, výrobky ze dřeva a mnoho dalších.

Opět nebude chybět vystoupení folklórních souborů.

Více informací a aktualizovaný seznam prodávajících naleznete na internetových stránkách www.nalok.cz, na kterých jsou trhy zaregistrovány.

Za pořadatele se na Vás těší Kateřina Barešová, koordinátorka projektu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz