Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

I perfektní kuchařky mají svá tajemství

I perfektní kuchařky mají svá tajemství

30. 7. 2011 - SPAR ČOS rozšiřuje od 3. srpna 2011 sortiment o hotová chlazená jídla nejvyšší kvality. Privátní značka Spar Feine Küche nabízí více než 20 výrobků domácí i mezinárodní kuchyně -českou klasiku, těstoviny i exotické speciality - z těch nejlepších ingrediencí, které zaručují skvělou chuť.

Výrobky mohou zákazníci rychle a jednoduše připravit, a to pouhým ohřátím na pánvi či v mikrovlnné troubě. Tváří značky se stala oblíbená herečka a kuchařka Markéta Hrubešová. Start nové privátní značky Spar Feine Küche doprovází reklamní kampaň včetně spotřebitelské soutěže o zájezdy.

„Dnešní uspěchaná doba má vliv také na domácí přípravu pokrmů. Proto se i my snažíme usnadnit a urychlit našim zákazníkům každodenní starost o to „co bude k jídlu“, říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Z tohoto důvodu jsme náš sortiment rozšířili o privátní řadu Spar Feine Küche. Věříme, že si ji zákazníci oblíbí, a to hlavně díky kvalitě použitých potravin a celkové chuti výrobků. Vyzkoušet si je zákazníci mohou při ochutnávkách v pátek 5. srpna 2011 ve vybraných hypermarketech INTERSPAR,“ dodává Martin Ditmar.

Privátní značka Spar Feine Küche uspokojí všechny chutě

Zákazníci obchodní sítě SPAR ČOS mohu vybírat z více než 20 výrobků této privátní řady. Ta zahrnuje široký výběr jídel - od české kuchyně (Hovězí maso v rajské omáčce s houskovým knedlíkem, Svíčková na smetaně s knedlíkem, Moravský vrabec s knedlíkem, Bramborové šišky s povidly), přes těstoviny (Torteliny s masovou náplní, Penne s houbovou omáčkou, Spaghetti Bolognese) až po jídla mezinárodní kuchyně (Kuře Tikka masala s rýží, Nudle Bami Goreng) a další.

Vyhrajte zájezd do Itálie se značkou Spar Feine Küche

Zákazníci hypermarketů INTERSPAR a supermarketů SPAR, kteří si zakoupí produkty Feine Küche, mají možnost zúčastnit se SMS soutěže o atraktivní výhry. Za každý zakoupený výrobek Spar Feine Küche obdrží na podkladně unikátní kód, který stačí zaslat formou SMS na dané číslo. Kromě hlavních cen vyhrává každá padesátá SMS výrobky Spar Feine Küche. Více informací na www.interspar.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz