Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Škola čepování, originální vánoční dárek

Škola čepování, originální vánoční dárek

6. 12. 2013 - PRAHA - Plzeňský Prazdroj inspiruje k originálním vánočním nákupům. Jedinečným zážitkem a vhodným dárkem nejen pro muže je Škola čepování v Pilsner Urquell Galerii & Brand Store v Praze na Malé Straně, kde se zájemci mohou naučit správně čepovat pivo.

Originální vánoční dárek – Školu čepování Pilsner Urquell – nabízí stylová galerie a značkový obchod Pilsner Urquell, U Lužického semináře 11 na Malé Straně v Praze. „Příznivcům dobrého piva by rozhodně neměla uniknout příležitost vyzkoušet si pod odborným dohledem, jak správně načepovat půllitr plzeňského. Mnozí nemají tušení, jaké detaily při čepování mohou mít vliv na chuť piva, od dokonalé čistoty pivního skla až po různé techniky čepování. Přijďte se detailně seznámit s řemeslem výčepních a vychutnat si dobrou plzeň při posezení ve sklípku,“ zve k netradičnímu zážitku plzeňský sládek Václav Berka.

01164-cepovani_piva_obsluha.jpg

Během hodinového programu čeká zájemce komentovaná prohlídka expozice o příběhu piva Pilsner Urquell, jeho 171 let dlouhé historii a významu pro světové pivovarnictví, ale také o jeho unikátním varním postupu a prvotřídních surovinách. Pod vedením odborníka se v rámci školy čepování seznámíte se správnými zásadami čepování. Především se ale přesvědčíte, jak mohou různé styly čepování – hladinka, šnyt, čochtan či mlíko – významně ovlivnit chuť piva dle gusta a preferencí zákazníka. Cena programu je 200 Kč za osobu a termíny pro individuální návštěvníky najdete na www.galerie.pilsner-urquell.cz/zazijte.

01164-cepovani_piva_PU.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz