Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gurmánský tip na víkend

Gurmánský tip na víkend

13. 12. 2013 - VELKÉ KARLOVICE - Neobvyklý gurmánský zážitek nabídne v závěru tohoto týdne hotel Galik ve Velkých Karlovicích. V sobotu 14. a neděli 15. prosince se zde koná Live vaření s Miroslavem Milučkým.

Tento dnes již bývalý šéfkuchař hotelu Galik sice před několika měsíci přesídlil do Bratislavy, kde vede francouzskou restauraci hotelu Devín, ale čas od času se do Galiku vrátí „na hostování“ při mimořádných příležitostech. Jednu takovou přinese právě nadcházející víkend.

Miroslav Milučký pro návštěvníky připravil speciální Zvěřinové menu. Vybrané pokrmy bude připravovat přímo před zraky návštěvníků na mobilním kuchařském pultu v prostorách restaurace. Konkrétně si takto můžete nechat připravit steak z jeleního hřbetu s brynzovými tolárky, směsí lesních hříbků a švestkovou omáčkou, srnčí medailonky s omáčkou z červeného vína nebo pečené kančí maso s bramborákem a smetanovou omáčkou s hříbky.

Tuto nabídku doplní škála dalších jídel z hotelové kuchyně, těšit se můžete mj. na výpečky z kance se zelím a bramborovým knedlíkem, jelení kýtu na smetaně, srnčí guláš či zvěřinové ragú. Nebude chybět ani zvěřinová paštika, zvěřinový vývar či hříbková polévka a jako dezert čokoládový piškotový řez s lesním ovocem a vaječným likérem.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz