Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Za aktivní dovolenou a regionálními pochoutkami na brněnské veletrhy

Za aktivní dovolenou a regionálními pochoutkami na brněnské veletrhy

17. 12. 2013 - BRNO - V polovině ledna se na brněnském výstavišti uskuteční tradiční veletrhy cestovního ruchu, tentokrát s podtitulem „komplexní prezentace možností trávení volného času“. Širokou veřejnost čeká pestrá nabídka zájezdů, výletních cílů, ale také nejrůznějších zážitků od adrenalinových sportů až po ochutnávky gastronomických specialit.

Klíčovým tématem ročníku bude Aktivní dovolená v českých a moravských regionech, a to v nejrůznějších podobách. Velká pozornost se zaměří na fenomén gastronomické turistiky, který si získává stále více příznivců. Uskuteční se již 2. ročník festivalu RegFoodFest, který po letošní úspěšné premiéře pozve do světa lákavých chutí. Pro návštěvníky veletrhu se přímo v pavilonu otevře restaurace s kuchařskou show předních tuzemských šéfkuchařů a nabídkou specialit z různých českých a moravských krajů, ale také ze zahraničních kuchyní. Nabídku doplní ochutnávky regionální potraviny a velký prostor bude věnován také projektům Vína z Čech a Moravy a prezentaci minipivovarů. Gastronomická sekce měla už loni velký ohlas a návštěvníci si pochvalovali, že mohou cestovat za specialitami různých zemí a regionů v prostorách jediného pavilonu.

01184-GO_Kucharova_IMG_3562_web.jpg

Na RegFoodFest naváže finále již 20. ročníku soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup, která je zároveň Mezinárodním mistrovstvím České republiky mladých kuchařů, cukrářů a číšníků. Nejlepší žáci těchto oborů z více než 40 odborných škol budou po tři dny měřit své síly přímo před zraky návštěvníků veletrhů cestovního ruchu. Početnou cílovou skupinu cykloturistů osloví tradiční Cyklistická vesnička s informační materiály o cyklotrasách, cyklostezkách a doprovodných službách, stejně jako s nabídkou jízdních kol a cyklistických potřeb. Cykloturistická přehlídka tentokrát překročí hranice České republiky a zahrne i příhraniční regiony sousedních zemí.

01184-GO_stanek_uzeniny_web.jpg

Podruhé se uskuteční  projekt Dovolená na vodě s nabídkou lodí a sportovních člunů, doplňků a vybavení pro jachting, potápění i další vodní sporty. Prezentovat se budou také české a moravské skiareály, které dostanou zajímavou příležitost oslovit návštěvníky před důležitou částí sezony - jarními prázdninami. V nabídce aktivní dovolené v regionech samozřejmě mají své pevné místo také  pěší turistika, lázeňství, wellness a přehlídka golfových resortů.

SOUTĚŽTE o vstupenky na veletrh: http://soutez.stamgastagurman.cz/soutez.php

01184-Go_hala_MIK_0363_web.jpg

Veletrhy GO a REGIONTOUR jsou pro veřejnost otevřeny od pátku 17. ledna do neděle 19. ledna 2014.

Více informací naleznete na www.bvv.cz/go-regiontour

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz