Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Užijte si Zlatý víkend návštěvou trhů ve Zlíně, Olomouci, Brně nebo Ostravě!

Užijte si Zlatý víkend návštěvou trhů ve Zlíně, Olomouci, Brně nebo Ostravě!

18. 12. 2013 – ZLÍN/OLOMOUC/BRNO/OSTRAVA – Každé město má své vánoční trhy. Je to tradice, kterou všichni milujeme. Dáme si svařák nebo punč, zakousneme se do bramboráku či místních specialit, a co víc, odreagujeme se s přáteli a naladíme se na blížící se Vánoce. Kam tedy vyrazit?

Zlín

Tradiční Vánoční jarmark na náměstí Míru ve Zlíně nabízí prodej tradičních řemeslných výrobků v dřevěných stáncích. Zde můžete dokoupit poslední dárky a drobnosti, kterým svým blízkým uděláte radost. V sobotu 21. prosince od 16 hodin, do Zlína zavítá karikaturista Ivan Křemeček. Proč si neudělat srandu ze sebe sama? Přijde si pro svůj netradiční portrét… :)

Program zde.

Olomouc

Jeden z pokladů UNESCO v sobě skrývá neuvěřitelné kouzlo. Ví to Olomoučané, turisti i odborníci z CzechTurismu. Dle nich je adventní atmosféra v Olomouci příjemnější než v mnohých vyhlášených destinacích, jako je Salzburg či Vídeň. Až na historickém Horní náměstí budete, nezapomeňte na ochutnávku originálních kvalitních Norimberských vín a punčů. Složení vína je přísně kontrolováno a po generace je receptura každého výrobku stejná. Můžete také využít zábavy, které nabízí veřejné kluziště.

Program zde.

Brno

Brněnské náměstí Svobody žije už od 29 listopadu. Program je pěkně našlapaný a ani jeden den se nebudete nudit. Nemluvě o tom, budete-li chtít vyzkoušet všechny druhy punčů, které jsou v nabídce. 23. prosince od 12 hodin, akorát před Štědrým dnem, si zajděte na Dobročinnou vánoční polévku. Výtěžek z této akce bude totiž věnován na výcvik slepeckých vodících psů. Drobnou pomocí druhým se krásně naladíte na vánočního ducha.

Program zde.

Ostrava

Když na Zlatou neděli zavítáte do Ostravy, nebudete litovat. Od 14 hodin rozjedou svou show Žongléři a bubeníci, Agripa, následovat bude Kapela Šajtar. Od 15:30 se mohou malí návštěvníci těšit na Vánoční pohádka. Večerní tmu prozáří ohňová show a den zakončí Pavel Dobeš svým koncertem. Abyste neumrzli postáváním na náměstí, můžete si čas zkrátit dokupováním posledních dárků a dát si teplý čaj, kakao, čokoládu nebo svařené víno.

Program zde.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: xvanoce.cz, zlin.eu, www.moap.cz, www.vanocnitrhy.eu, www.brnenskevanoce.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz