Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Franta Nedvěd, Černocká nebo Poutníci. Bystřička bude patřit country

Franta Nedvěd, Černocká nebo Poutníci. Bystřička bude patřit country

2. 8. 2011 - BYSTŘIČKA – Areál na Bystřičce - přehradě na Vsetínsku rozezní country hudba. V pátek 5. a v sobotu 6. srpna se zde uskuteční už 13. ročník festivalu Starý dobrý western. Obě hudební scény budou opět plné kvalitních hudebních seskupení z tuzemska a Slovenska, jeden host dorazí až z USA.

Skvělá vystoupení slibuje už první festivalový den. „Vystoupí legendy českého bluegrassu, brněnští Poutníci, a také zpěvačka Petra Černocká, která přijede na Starý dobrý western poprvé,“ prozradila Petra Dvořáková z pořádajícího občanského sdružení country kapela Gympleři Vsetín. Tato skupina a slovenští Neznami uzavřou první festivalový den na country bálu pod širým nebem.

Sobotní program se odehraje na dvou scénách. Ta U Mokrošů startuje od 11 hodin, v pravé poledne se připojí scéna Letní kino. Úvod zde zajistí společné vystoupení kapel Žalman & spol. a Devítka, dále budou pokračovat v duchu country a bluegrassu Podjezd, Taverna, El Paso, Eliška Ptáčková & Acoustic Sound, pořádající Gympleři a řada dalších uskupení.

Sobotní večer bude patřit písním Františka Nedvěda & jeho skupiny Tie break a na ně naváže Hanka Horecká s kapelou. „Poté bude následovat vystoupení amerického hosta Jonathana Manesse s doprovodnou skupinou složenou z českých a slovenských hudebníků a hvězdný závěr bude znovu po několika letech patřit Petru Spálenému, který se netají tím, že je již fanouškem našeho festivalu,“ sdělila Petra Dvořáková.

Starý dobrý western nabídne i kvalitní doprovodný program. Jeho součástí budou ukázky country tanců a westernových dovedností, až do 14. srpna budou moci návštěvníci festivalu bezplatně využít také kulturní bonus v objektech Muzea regionu Valašsko. V průběhu festivalu bude zajištěn dětský koutek.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz