Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Firma Pravé hořické trubičky se ohradila proti reportáži TV PRIMA

Firma Pravé hořické trubičky se ohradila proti reportáži TV PRIMA

15. 1. 2013 – PRAHA – TV PRIMA odvysílala 8. ledna 2014 reportáž na základě výsledků dTest se zaměřením na produkt hořické trubičky a firmy, které v testu propadly. Divákům však zatajila objektivní výsledky dTest a skutečnost, že vítězem testu se stala právě firma Pravé hořické trubičky, s.r.o. z Miletína v Podkrkonoší, která již 5 let produkuje hořické trubičky bez obsahu nebezpečných ztužených tuků s deklarací této přidané hodnoty na svých obalech značkou „TFA FREE“.

Firma Pravé hořické trubičky se proti reportáži ohradila a ve vydané tiskové zprávě uvádí postoje firmy, která změnila výrobní postup již před 5 lety a začala ve výrobě používat zdravější rostlinné tuky dodávané ze Švédska. Firma se problematice ztužených tuků s obsahem nebezpečných TFA věnuje od roku 2007. Použití tuků bez obsahu TFA deklarují na svých obalech značkou TFA FREE a věnuje tomuto tématu samostatný prostor na webových stránkách a taktéž v inzerci.

Zákazníci mohou být ujištěni, že produkt hořické trubičky od firmy Pravé hořické trubičky s.r.o. zmíněné nebezpečné látky neobsahuje.

Obr. Pravé hořické trubičky používají tuky bez obsahu TFA; zdroj: Pravé hořické trubičky

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: Pravé hořické trubičky s.r.o.
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz