Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VIVA CABARET! No. 3 zahájí novou sezónu 2014 s energickou show Alice Francis & Band

VIVA CABARET! No. 3 zahájí novou sezónu 2014 s energickou show Alice Francis & Band

22. 1. 2014 – PRAHA – Zapomeňte na nevlídné počasí nekonečné zimy a přeneste se do stylové atmosféry dalšího večera VIVA CABARET!, který se uskuteční v úterý 28. ledna 2014 v nádherném sále Boccaccio v pražském Grand Hotelu Bohemia. Sál Boccaccio, lehce dekadentní prostor pamatující veřejná setkání i tajné schůzky mnoha prvorepublikových elit, je připraven pro další večer cyklu VIVA CABARET!, tentokrát s pořadovým číslem tři a v duchu electroswingové party.

Vybroušený program plný okouzlujících žen vás nenechá v klidu

V pořadí již třetí show byla programu věnována mimořádná péče. Podařilo se získat několik osobností, které jsou ve svém oboru skutečnými hvězdami. Na prvním místě je to bezesporu evropská star Alice Francis, která je považována za královnu nové éry swingu a která nabídne sexy show plnou energie, stylu a inspirace.

Tento večer zcela jistě nikdo nevydrží sedět na jednom místě. DJ Mackie Messer, zakladatel a pionýr české elektroswingové scény, vytvoří z VIVA CABARET! No. 3 tančírnu radosti, swingu, jazzu a elegance. Za klavír usedne všestranný umělec Mário Bihári – klavírista, české akordeonské eso, zpěvák, skladatel a herec.

Dráždivou atmosféru večerů dotvářejí bezesporu především burlesky – tentokrát se můžeme těšit na vystoupení smyslné Betty Q a Juicy Jane z Polska.

Obr.: Alice Francis                        Obr.: Betty Q                        Obr.: Juicy Jane

Afrodiziakální menu jako dokonalá předehra nikdy nekončící noci

Vynikající afrodiziakální menu bude složeno z pokrmů obsahujících suroviny magických vlastností. Výsledkem jejich důmyslné kombinace je milostná touha, radost ze života i zvýšení vitality. Menu obsahuje pokrmy lehce stravitelné, které však zasytí a příjemně prohřejí organismus – tedy zcela ideální pro zimní večer v režii VIVA CABARET!, kde platí citát: „V lásce nastává tatáž situace jako při dobré večeři. Chceme-li mít dlouho chuť, nesmíme se přejídat.“

VIVA CABARET! již potřetí

V roce 2013 okouzlily Prahu dva večery VIVA CABARET! Tento projekt si klade za cíl vzkřísit kdysi slavnou tradici kabaretu a burlesky a dává těmto žánrům moderní háv. Vyprodaný sál Boccaccio v pražském Grand Hotelu Bohemia při květnové premiéře i druhém říjnovém večeru ověřil, že zábava tohoto druhu zde chyběla a své místo si našla. Z prvních hostů se stali hosté pravidelní.

Sál Boccaccio byl svou pestrou historií k realizaci tohoto projektu přímo předurčen. V podzemních prostorách plných mramoru, zlata a křišťálu se konal nejen kabaret ale třeba odpolední čaje o páté či taneční večery a scházela se v něm prvorepubliková smetánka v čele s ministrem zahraničí Janem Masarykem či velvyslancem USA v Praze. Sál byl také dějištěm natáčení mnoha českých filmů, jako např. Anděl s ďáblem v těle, epizod ze seriálu Hříšní lidé města pražského apod.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: FOTO: VIVA CABARET!
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz