Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Na koštu slivovice ve Zlíně bude líbání povoleno až po pátém kole

Na koštu slivovice ve Zlíně bude líbání povoleno až po pátém kole

3. 2. 2013 - ZLÍN - Kvalitní vzorky i zábavu v recesistickém stylu nabídne 16. Jubilejní akademický košt slivovice ve Zlíně. A už se blíží! Uskuteční se ve středu 5. února v 18 hodin v prostorách jazzového klubu Šachmat, který se nachází v přízemí 15. budovy v areálu bývalého Svitu.

Stejně jako v minulých letech se bude košt řídit „nestandardními“ pravidly. Například líbání je povoleno až po pátém kole, kdy již budou ústní dutiny dokonale dezinfikovány, jednacími jazyky budou Angličtina, Čeština, Slovenština, Valašština, Hanáčtina, Polština, Staročeština, Brněnský argot, Horňáčtina a Dolňáčtina a všechny euroasijské jazyky. „Upozorňujeme, že cestovné a pobyt na protialkoholické záchytné stanici si hradí každý sám,“ sdělil tiskový mluvčí akce Dušan Fojtů.

Program koštu bude pestrý. Zazní úvodní projevy k tématu, přednáška s názvem Slivovice a konec světa, se svým Magickým vystoupením se představí kouzelník Šeklin a zazní i poezie. „K tanci a poslechu nám bude hrát a zpívat zlínská legenda JAZZZUBS. Pro nesoutěžící je zajištěno občerstvení a další výhody oproti soutěžícím,“ doplnil Dušan Fojtů.

Obr.: Zahájení loňského 15. Jubilejního akademického koštu slivovice ve Zlíně; zdroj: Facebook - Námořnická unie

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: Facebook - Námořnická unie
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz