Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Valentýnské speciality potěší srdce všech zamilovaných

Valentýnské speciality potěší srdce všech zamilovaných

3. 2. 2014 - PRAHA - Začátek února se tradičně nese ve znamení valentýnských oslav a v souvislosti s tímto svátkem zamilovaných připravili hotel Four Seasons Prague a restaurace CottoCrudo jedinečné menu, plné gastronomických a relaxačních zážitků.

Slavnostní valentýnská večeře

Tým Richarda Fuchse, šéfkuchaře restaurace CottoCrudo, sestavil na večer 14. února dvě variace speciálního menu, které při podávání za svitu plamenů svíček a s výhledem na Pražský hrad nadchne všechny romantiky. Těšit se můžete například na Risotto Champagne s Naveli šafránem a mušlemi svatého Jakuba, Mléčnou telecí svíčkovou, bramborovou Galette a kachní foie gras s Barbera vinnou omáčkou nebo Amedei čokoládové soufflé s malinami a další pochoutky.

Všichni, kteří si rezervují na tento speciální večer stůl v restauraci CottoCrudo, mají navíc možnost vyhrát elegantní set up stolu pro dva značky Rosenthal a set příborů od Villeroy & Boch – vše od Potten & Pannen, doplněné o sklo a doplňky od CottoCruda.

Speciální valentýnské cupcakes

Zamilovaně laděné čokoládové cupcakes doplní nabídku restaurace CottoCrudo a v průběhu 14. února bude možné zakoupit set dvou v dárkovém balení na baru CottoCrudo.

Valentýnská návštěva spa

Na své si přijdou také všichni, kdo dávají přednost hýčkání těla před chuťovými pohárky – Spa hotelu Four Seasons Prague má skvělý tip na originální Valentýnský dárek – ošetření a produkty jedinečné kosmetiky Omorovicza v luxusních prostorách pětihvězdičkového hotelu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz