Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Čokoládová show! Festival čokolády a sladkých drobností

Čokoládová show! Festival čokolády a sladkých drobností

5. 2. 2014 - OLOMOUC - V čokoládové království se promění Výstaviště Flora Olomouc, které bude od pátku 14. února hostit další ročník Čokoládové show. Až do neděle 16. února se lidé mohou těšit na nejrůznější čokoládové dobroty, cukrovinky a vše, co se pojí s čokoládou.

„Naším cílem je prozkoumat svět čokolády, od její výroby až po ochutnávku. Návštěvníci budou moci během těchto tří dnů ochutnávat, učit se, hrát si, odpočívat a nakupovat. Chceme lidem předvést rozmanitost použití a druhů čokolády, od pralinek, čokoládové fontány, čokolády na vaření až po čokoládu určenou třeba pro kosmetiku,“ přiblížil hlavní organizátor akce Chris Delattre. Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, fondán či turecký med.

Více na www.cokoladovashow.cz

 

01287-cokoladova_show_plakat.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz