Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava je stále taneční

Východní Morava je stále taneční

9. 2. 2014 - VÝCHODNÍ MORAVA – Další taneční víkend přichází. Nabídka plesů je opět rozmanitá a řada z nich bude laděná „valentýnsky“.

A to právě v pátek 14. února.

V Domu dětí a mládeže pořádají Valentýnskou a narozeninovou party se začátkem v 16:30. Nabídne vystoupení tanečních skupin, ukázky akrobacie letadel na dálkové ovládání a další zábavu.

Na Valentýnský ples se půjde do Společenského domu Sušil v Bystřici pod Hostýnem, který začne v 19 hodin.  K tanci a poslechu zahraje skupina Kosovci a DJ Amor. Na řadu přijde i slosování cen, připravené bude občerstvení. Cena vstupného je 60 Kč v předprodeji v informačním centru, na místě 80 Kč.

Vyšší policejní škola v Holešově bude dějištěm 4. Florbalového plesu, na který zvou sportovci. O zábavu se postará Karel Gott revival Morava. Akce začne v 19 hodin, vstupné stojí v předprodeji 120 Kč, na místě 150 Kč.

Bohatá na tanec bude sobota 15. února.

Ve folklórním Vlčnově pořádají Dětský krojový ples se začátkem v 14:30. V programu vystoupí Dětský folklórní soubor Vlčnovjánek, dále Čerešničky, Cimbálové muziky Vlčci a Andrýsek, Demižonek ze Strážnice a valašský Dětský folklórní soubor Fryštáček. Připravená bude bohatá tombola, vstupné bude dobrovolné.

Už 54. reprezentační ples Gymnázia Zlín – Lesní čtvrť se uskuteční v pátek v Kongresovém sále hotelu Moskva ve Zlíně. K tanci a poslechu bude hrát taneční skupina Marathonband a v taneční kavárně hudební skupina Quatro. Večer zahájí v 19 hodin slavnostní polonéza v provedení žákyň a žáků školy. V průběhu večera přijde na řadu několik tanečních a hudebních vystoupení. Připravena bude i tradiční soutěž o ceny. V ceně vstupného za 390 Kč je přípitek a teplá večeře formou rautu. Objednat vstupenky je možné na telefonu 577 585 507, elektronicky na stránkách školy www.gymzl.cz, nebo e-mailem: simkovic@gymzl.cz.

V Holešově se půjde na Hasičský ples, kde zahraje skupina Rytmix. Pořadatelé zvou také na chutnou domácí kuchyni. Ples začne v 19:30, vstupné stojí 120 Kč.

Nabídku dalších plesů naleznete na www.vychodni-morava.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz